Over BTZ
Onze vakantiehuizen
Park informatie
Last Minute / Aanbiedingen
Contact
 
 
 
 
LIPNO LAKE RESORT TE LIPNO.

Lipno Lake Resort :
Lipno Lake Resort is gelegen in het Sumava gebergte vlakbij het drielandenpunt met Duitsland en Oostenrijk. Het Sumava gebergte met als middelpunt het Lipnomeer is betoverend mooi en ongerept. Lipno Lake Resort is gelegen op een schitterende plek midden in deze natuur met een prachtig uitzicht over en direct aan het meer. Doordat Lipno Lake Resort in de strook langs de Oostenrijkse grens ligt die jarenlang niet bebouwd mocht worden, is hier nog echt sprake van ongerepte en uitgestrekte natuur. Lipno Lake Resort is goed te bereiken vanuit Nederland. Vanaf Utrecht is het ongeveer 950 kilometer.

Deze zeer luxe appartementen, voorzien van alle comfort, gelegen aan de berghelling direct naast de skilift staan garant voor onvergetelijk verblijf.

Marina Lipno

Routebeschrijving.  
Faciliteiten Bezienswaardigheden


De wintersport-faciliteiten zijn op loopafstand van het park. Ook zijn in de jachthaven bij het meer zeilboten te huur. Er zijn ook kano en raftmogelijkheden. Ook zijn er winkels en aan het water gelegen terrasjes

 


- Cesky Krumlov
- Cesky Budejovice
- Skipiste
- Praag

Wintersport  

Ook in de winter is al het wenselijke binnen handbereik.

In de winter is Zuid-Tjechië een prachtig ski-, snowboard-, en langlauf-gebied. Alle facili-teiten zijn dichtbij het park. Daar zijn ook alle nodige wintersportmaterialen te huur. De appartementen hebben een eigen berging zodat daar uw materialen kan bewaren.

Alles is aanwezig om er een onvergetelijke vakantie van te maken. Naast de rodelbaan en natuurijs is er nog veel meer. Net buiten het park is de stoeltjeslift die u naar verscheidene blauwe en rode pistes, met een totale lengte van 5,7 kilometer brengt. Ook gaat deze lift naar het snowboardpark.
U kunt terugskiën naar het Resort. De langlauftrajecten hebben een gezamenlijke lengte van 36 kilometer. Voor kinderen is er kinderski-land en vanaf 3 jaar kunnen de kinderen terecht bij de kinderopvang.

Skipassen zijn te verkrijgen bij de receptie van het Resort.


 
 
   
Activiteiten  

- Wintersport-faciliteiten op loopafstand van het park.
- Zeilboten te huur in de jachthaven bij het meer.
- Kano en raftmogelijkheden op de rivier de Moldau.
- Verhuur van fietsen en bolderkarren.
- Verhuur van waterfietsen, roeiboten en kajaks.
- Verhuur van alle wintersportmaterialen.
- Spelotheek voor het lenen van gezelschapspellen.

Ontspanning
- Overdekt zwemparadijs met kleuterbad.
- Sauna en massage op afspraak.
- Brasserie in het zwembad